Welkom op mijn site! 

 

Ik zal hier het een en ander over mezelf en mijn poezen kinders vertellen. 

Ik ben Nicole, en woon in midden Limburg, in het plaatsje Buggenum. 

In 2005 koos ik voor mijn eerste 2 htk broertjes Chico & Chaia.

Nadat ze 10 jaar met zijn tweeën zijn geweest,  heb ik in de winter van 2014 de oude siamees kater Mickey van  mijn oma  opgevangen die toen al 15 jaar oud was, omdat mijn  oma  naar een  verzorgingstehuis moest verhuizen. 

Mickey heeft nog 2 mooie jaren bij ons mogen beleven

Van Mickey heb ik in September 2016 op 17,5 jarige leeftijd afscheid moeten nemen i.v.m. nierfalen ⭐ 

Van Chaia heb ik in november 2016 op 13,5 jarige leeftijd afscheid moeten nemen i.v.m. longkanker ⭐

Van Chico heb ik in Oktober 2020 op 15,5 jarige leeftijd afscheid moeten nemen i.v.m. leverkanker ⭐

Mijn droom is altijd geweest  om een mooie grote Maine Coon kater te hebben, ik had me ingelezen over het ras en allerlei informatie opgezocht over de Maine coon, tot ik plotseling een  klein rood/wit pluizebolletje langs zag komen op facebook... en ja u raad het al, dat was Chento, die nu is uitgegroeid tot een vriendelijke grote reus.....

En omdat Chento natuurlijk wilde spelen als kitten, en de oudjes daar geen zin in hadden besloot ik om er een klein wit meisje  genaamd Coco bij te nemen, en daar ook mijn Hobby Cattery mee  te beginnen, aangezien het zo'n mooi ras is.

Coco heeft ons 2 mooie nestjes mogen geven,  waarna zij helaas bij haar 3e zwangerschap complicaties kreeg en gesteriliseerd moest worden om te kunnen overleven.

Ze blijft lekker bij ons en hoop nog lang van haar te mogen genieten. 

Op 20 mei 2018 is Coco bevallen van 6 mooie kittens, waarvan ik besloten heb om mijn mooie Sterre zelf te houden om mijn Cattery mee te versterken,  nadat ze haar testen heeft gehad heb ik haar laten steriliseren omdat ze niet geschikt blijkt voor de fok door een probleem aan 1 van haar heupen,  ze mag natuurlijk lekker bij ons,mama en tante blijven wonen.

Mona is het zusje van Coco en de Tante van Sterre. 

Zij is met 9 maanden bij mij gekomen omdat ze niet bij haar vorige eigenaar kon blijven ivm allergie,  nu is ze samen met haar zusje en nichtje. 

Op 28 Oktober 2020 is Polly geboren, op de dag dat ik mijn eerste en oudste kat Chico heb moeten laten inslapen. 

Vanaf de eerste dag was ik verliefd op Polly,  toen ze 1 week oud was heb ik haar in levende lijven mogen ontmoeten, en op 9 februari'21 is ze bij ons komen wonen om de Cattery te versterken. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb